Va a fer ús del sistema de participació de la candidatura Amb Tu-María Antonia García Benau. Aquest contacte és un recurs informàtic que ha de respectar el Reglament d’ús dels recursos relacionats amb les tecnologies de la informació i les comunicacions, de la Universitat de València. Els usos contraris a aquest Reglament podran suposar la retirada de la participació per decisió de la candidatura o instàncies de la Junta Electoral. Si participa identificant-se el tractament de les seues dades es regirà per la Política de Privadesa de la Universitat de València i molt particularment per la secció dedicada als «Tractaments de dades amb finalitats electorals». Si contínua i participa accepta les condicions d’ús definides per l’Avís Legal de la Universitat de València així com les condicions de tractament de les seues dades regides per la nostra Política de Privacitat

Contacta amb nosaltres

La nostra candidatura és oberta i participativa i t’animem a que ens comuniques les teues aportacions, suggeriments i idees per a definir les polítiques públiques de la nostra Universitat. Pensem que el govern ha de ser obert i responsable i que les nostres persones han d’enriquir-lo i implicar-se en el seu disseny.

Respondrem el més prompte possible i t’agraïm la teua participació. Si la teua proposta encaixa amb la nostra visió, si la corregeix o detecta o una errada, si redefineix una prioritat, la incorporarem en el nostre programa i publicarem un informe motivat amb un resum de les propostes i el seu efecte.