MARÍA PILAR RUEDA SEGADO

Vicerectora de Polítiques d'Igualtat i Desenvolupament Sostenible
  • Pilar.Rueda@uv.es
  • 963543907

Curriculum

  • Departament::
  • Àrea de coneixement::
  • Titulació::
  • Análisis Matemático
  • Análisis Matemático
  • Doctora en Matemáticas

Doctora en Matemàtiques per la Universitat de València des de 1997, va obtenir el Premi Extraordinari de Doctorat. Des de 2000 és Professora Titular de la Universitat de València. Recensora de Zentralblatt für Mathematik i del Mathematical Reviews de l’American Mathematical Society. Revisora de revistes internacionals de JCR, com Journal of Mathematical Analysis and Applications, Israel Journal of Mathematics, Transactions of the American Mathematical Society, Mathematische Nachrichten, Linear and Multilinear Algebra.

Va obtenir el Certificate of Outstanding Contribution in Reviewing pel Journal of Mathematical Analysis and Applications en 2016. Té més de 60 articles científics publicats en revistes de JCR amb diverses col·laboracions amb membres d’equips d’altres universitats com Kent State University, University College Dublin, Universidade Federal de Paraiba, Universidade Federal d’Uberlandia, Université de M’sila, Universitat Politècnica de València.

Ha codirigit 4 tesis doctorals. Ha sigut conferenciant plenària/convidada en 18 congressos internacionals, com el Banach Spaces and Operator Theory with Applications (Poznan, Polònia), Informal Analysis Seminar (Ohio, EUA), Classical and Functional Analysis (Busteni, Romania), Worshop on Infinite Dimensional Analysis (Buenos Aires, Argentina) i convidada a donar seminaris en diverses universitats nacionals i estrangeres. Ha sigut membre investigador en quatre projectes nacionals (amb inicis en 2002, 2005, 2008 i 2011), un Consolider, set autonòmics i actualment és Investigador Principal d’un projecte nacional iniciat en 2016.

Va ser Vicedegana de la Facultat de Matemàtiques en la Universitat de València de març de 2012 a març de 2015 i membre Claustral de la Universitat de València. Ha sigut membre de la Comissió d’Igualtat de la UV des de 2012, de diferents Comissions Acadèmiques de Títol, de la Comissió de Professorat, de Junta de Facultat, de la Comissió de Recerca, En l’actualitat és Coordinadora del Grau de Matemàtiques des de març de 2015